Facebook Pixel Έσκασε τώρα: Η τελευταία ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γκιστ!
| 2016-11-17 12:50:00

Έσκασε τώρα: Η τελευταία ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γκιστ!

Έσκασε τώρα: Η τελευταία ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γκιστ!

Τα νεότερα για τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού...

Άπαντες στον Παναθηναϊκό τρόμαξαν όταν είδαν τον Τζέιμς Γκιστ να πέφτει στο παρκέ του «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες», καθώς ο 30χρονος άσος έδειξε να πονάει πολύ και δεν μπορούσε καλά καλά να σηκωθεί.

Από χθες εκφράστηκαν φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό που έχει να κάνει με το οστό στην λεκάνη και το ισχίο, αλλά σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει.

Ο Γκιστ υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο σε νοσοκομείο της Ισπανίας, ο οποίος έδειξε ότι δεν υπάρχει ζημιά στο οστό, κάτι που σημαίνει ότι απέφυγε το κάταγμα, δηλαδή τα χειρότερα.

Βέβαια, η ακριβής διάγνωση θα γίνει γνωστή με την άφιξή του στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Πάντως και ο ίδιος ο Γκιστ με ανάρτησή του στο instagram, επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα, ανακουφίζοντας τους ανθρώπους, αλλά και τους φίλους του "τριφυλλιου".

«Ένα μικρό βήμα προς τα πίσω.. θα είμαι πίσω προτού πείτε "SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious», έγραψε ο Αμερικανός στο instagram. 

Τέλος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γκιστ θα απουσιάσει από το αυριανό (18/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags