Facebook Pixel Σφαιρόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί"
| 2016-11-17 20:11:00

Σφαιρόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί"

Σφαιρόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Τριφυλλιού, δίνοντας στους πράσινους τον τίτλο του φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Καμία ομοιότητα δεν υπάρχει, παρά μόνο στα ονόματα. Είναι παιχνίδι Ευρωλίγκας, με μία πολύ καλή ομάδα που θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, γιατί παίζει πολύ καλά τελευταία και κερδίζει εύκολα εκεί. Εκτός έδρας χάνει δύσκολα και μάλιστα παιχνίδια που θα μπορούσε να έχει πάρει. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το γεγονός πως το «τριφύλλι» έχει νέο προπονητή: «Με τον καινούργιο προπονητή, οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Όλοι είναι σε μία τέτοια κατάσταση που θέλουν να παίξουν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως είπα».

Για το ενδεχόμενο κούρασης: «Αυτά δεν υπάρχουν σε ντέρμπι αιωνίων. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κούραση, για καμία ομάδα».

Σχετικά με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ: «Ο Παναθηναϊκός έχει την απώλεια του Γκιστ, αλλά έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και τους παίκτες για να καλύψουν το κενό».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Η συγκέντρωση και η διάρκεια μετράει. Οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι θέμα που αναλύουμε μέσα στην ομάδα» πρόσθεσε σχετικά με το «κλειδί», ενώ στάθηκε και στο format της διοργάνωσης:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Όταν είσαι στην μέση του πολέμου, δεν σχολιάζεις τις προηγούμενες μάχες. Συνεχίζεις να πολεμάς. Αν σταθούμε στο χθες και το αύριο, την πατήσαμε όλοι. Το νέο σύστημα θέλει αντοχές, διάρκεια και πνευματική ετοιμότητα».

Κλείνοντας, ο Σφαιρόπουλος σχολίασε τι πρέπει να κρατήσει και τί να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση σε σχέση με το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα στο σουτ. Αυτό δε θα γίνεται κάθε μέρα. Γενικά, φέτος, η παραγωγικότητά μας είναι πολύ καλή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags