Facebook Pixel ΣΟΚ! Γκιστ από το... 2017 - Στην πόρτα του χειρουργείου, όλο το ρεπορτάζ
| 2016-11-17 21:56:00

ΣΟΚ! Γκιστ από το... 2017 - Στην πόρτα του χειρουργείου, όλο το ρεπορτάζ

ΣΟΚ! Γκιστ από το... 2017 - Στην πόρτα του χειρουργείου, όλο το ρεπορτάζ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα για το πρόβλημα του Αμερικανού.

Αρκετά σοβαρή φαίνεται πως είναι η ζημιά για τον Τζέιμς Γκιστ, καθώς ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα πως δεν μπορεί να εκτιμήσει πότε θα γυρίσει στην δράση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και για χειρουργική επέμβαση!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Αμερικανός δεν θα ξαναπαίξει μέσα στο 2016, οπότε δεν αποκλείεται στο Τριφύλλι να ψαχτούν για μεταγραφή.

Αναλυτικά:

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags