Ευχαριστημένος με την απόλυτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού Superfoods στη νίκη επί του Άρη, ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αρνήθηκε να αναφερθεί στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι πως θα ήταν πολύ δύσκολο βράδυ. Θέλαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ.
Για το αν τον έχει εντυπωσιάσει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ διαφορετική η ελληνική λίγκα σε σχέση με την ACB. Εδώ όλες οι ομάδες παίζουν πιο επιθετικά στην άμυνα. Οι παίκτες χρησιμοποιούν πιο πολύ τα χέρια σε σχέση με την Ισπανία. Όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να πάρουν νίκες, γιατί όταν υπάρχει καλό επίπεδο συγκέντρωσης, μπορεί να υπάρξει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όταν εμφανίζεσαι στο παρκέ χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση όλα μπορούν να γίνουν».
Για τον αντι-Γκιστ: «Θα δούμε. Ποτέ δεν μιλώ στα ΜΜΕ, για αυτά που θα συμβούν πριν γίνει κάτι επίσημο».
Η ατάκα Πασκουάλ για τον αντι-Γκιστ
| 21/11/16 - 23:48
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο