Facebook Pixel Η επιβεβαίωση για τη φυγή των Αγγελόπουλων!
| 2011-06-28 10:00:00

Η επιβεβαίωση για τη φυγή των Αγγελόπουλων!

Η επιβεβαίωση για τη φυγή των Αγγελόπουλων!

Επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog για τους λόγους που αποχώρησαν οι Αγγελόπουλοι. Ο μάνατζερ Μίρζα Ραζνιάτοβιτς δήλωσε ότι λεφτά …δεν υπάρχουν!

Ο "σκύλος" αποκάλυψε χθες τους λόγους που οι Αγγελόπουλοι πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Όπως γράψαμε κι εξηγήσαμε αυτοί είναι κυρίως οικονομικοί. Η πλήρης επιβεβαίωση του spοrtdog ήρθε από τον ίδιο τον μάνατζερ, Μίρζα Ραζνιάτοβιτς.

Ο Σέρβος εκπρόσωπος του Σπανούλη, του Νίλσεν, του Κέσελ αλλά και του Ίβκοβιτς δήλωσε ότι Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και να καλύψει τις οφειλές των πελατών του με αποτέλεσμα να αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που αποκάλυψε χθες ο "σκύλος" λίγο μετά την ανακοίνωση των Αγγελόπουλων περί αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, ο Ραζνιάτοβιτς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδος του δήλωσε:

"Αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο Σπανούλης έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο λοιπόν, για αυτόν να πάρει τα χρήματα αυτά σε μια χώρα που έχει τέτοια προβλήματα. Δεν έχει πάντως συζητήσει με την Εφές Πίλσεν. Δεν είναι αλήθεια αυτό", είπε.

Έτσι, στην ουσία επιβεβαίωσε πλήρως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "σκύλου" που ανέφερε ότι Σέρβος είναι σκληρός διαπραγματευτής, δεν αναμένεται να …χαρίσει χρήματα στον Ολυμπιακό και σκοπεύει να πάρει τους παίκτες του και να φύγει. Μια …απειλή που ανάγκασε τους Αγγελόπουλος να τα βροντήξουν.

Θυμίζουμε τι γράφαμε χθες…

"Πριν από λίγες ημέρες, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν σειρά επαφών με τους ατζέντηδες των αθλητών και των προπονητών και τους εξήγησαν πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί, πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα στα συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός χρωστάει δόσεις τεσσάρων μηνών και οι διοικούντες ζήτησαν να γίνει ειδικός διακανονισμός, ώστε να πληρώσουν μόνο τους δύο και τα υπόλοιπα διαγραφούν κοινή συναινέσει. Άλλωστε σε όλη την Ευρώπη έγιναν μειώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και μόνο στον Ολυμπιακό δεν έγινε κάτι ανάλογο.

"Σας δίνω τρεις μέρες διορία για να δώσετε όλα τα λεφτά στους πελάτες μου, αλλιώς θα σας καταγγείλω και θα πάρω τους παίκτες και θα φύγω", ήταν η απάντηση που πήρε από έναν εξ αυτών, τον Μίρζα Ραζνιάτοβιτς. Τον μάνατζερ του Σπανούλη και του Νίλσεν, αλλά και του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κάτι ανάλογο είχαν πει και οι ατζέντηδες των υπολοίπων παικτών, που δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν διακανονισμό.

Ο ευργετημένος Ραζνιάτοβιτς προχώρησε ακόμα περισσότερο. Άρχισε να διαρρέει σε όλη την Ευρώπη ότι πωλείται ο Βασίλης Σπανούλης, γι΄αυτό και βγήκαν την Κυριακή τα δημοσιεύματα στη λιθουανία. Προφανώς δεν το έγραψαν από το μυαλό τους, αλλά πληροφορήθηκαν αυτό που εντέχνως άρχισε να διαρρέεται".


Αν θέλετε να διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του "σκύλου" πατήστε στο παρακάτω λινκ.

Τι πραγματικά έδιωξε τους Αγγελόπουλους από το μπάσκετ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags