Facebook Pixel Κανένας πανηγυρισμός για την ΑΕΚ – Θέλει την... εκδίκηση για την ύπουλη "αρπαγή" του "V-Span"!
| 2016-11-27 00:00:00

Κανένας πανηγυρισμός για την ΑΕΚ – Θέλει την... εκδίκηση για την ύπουλη "αρπαγή" του "V-Span"!

Κανένας πανηγυρισμός για την ΑΕΚ – Θέλει την... εκδίκηση για την ύπουλη "αρπαγή" του "V-Span"!

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν για πλάκα την Ένωση, ωστόσο έχουν άλλο λόγο για να χαίρονται, ενώ περιμένουν σαν τρελοί το επόμενο πολύ ...ιδιαίτερο ματς γι' αυτούς!

Η ήττα από τη Μακάμπι πλήγωσε τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν καλά ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια θα υπάρχουν άσχημες και καλές εβδομάδες. Το θέμα είναι η αντίδραση να είναι όσο το δυνατόν πιο έντονη.

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, οι πρωταθλητές δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα από την ΑΕΚ. Διατήρησαν έτσι το αήττητό τους και ετοιμάζονται για μία σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα με στόχο να κάνουν ένα μεγάλο νικηφόρο σερί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, πανηγυρίζουν για έναν άλλο λόγο!

Έπαιξαν σήμερα και θα ξαναπαίξουν την Παρασκευή με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Κάτι που σημαίνει ότι έχουν μπόλικο χρόνο να ξεκουραστούν και να φορτώσουν τις μπαταρίες τους ενόψει των νέων πολύ δύσκολων ματς που ακολουθούν.

Το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, πάντως, έχει μία ιδιαιτερότητα. Ο λόγος είναι ότι η πλούσια τουρκική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον το καλοκαίρι για τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο το φλερτ δεν …προχώρησε!

Εν μία νυκτί ο Ολυμπιακός έκλεισε το θέμα με τον 34χρονο σούπερ σταρ του και κράτησε τον αρχηγό στο Λιμάνι, παρά την ...ύπουλη προσπάθεια της τουρκικής ομάδας να τον αρπάξει την τελευταία στιγμή μέσα από τα χέρια των Ερυθρολεύκων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags