Σοκαρισμένη είναι η ενωσίτικη αλλά και όλη η μπασκετική κοινότητα από το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής ο παίκτης της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον. Όπως πληροφορηθήκατε, ο Αμερικανός, ο οποίος είχε γενέθλια την Πέμπτη, πέρασε ένα STOP στις 7:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έτερο διερχόμενο όχημα που διερχόταν της οδού που βρισκόταν το ΙΧ του μπασκετμπολίστα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει οδοκαθαριστή του Δήμου Μενιδίου, ο οποίος εξέπνευσε.

Ο μπασκετμπολίστας της Ένωσης πέρασε τη διαδικασία του αυτόφορου και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα βρίσκεται στα δικαστήρια των Ευελπίδων. Την υπεράσπιση του Ντίξον, ο οποίος κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας (επειδή παραβίασε το STOP), ανέλαβε η ΚΑΕ ΑΕΚ και δη ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της “κιτρινόμαυρης” Εταιρείας, Αλέξης Αλεξίου.

Είναι περιττό να επισημάνουμε, ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σοκαριστεί από το θλιβερό γεγονός. Ιδιαίτερα οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είδαν στο πρόσωπο του Ντίξον, έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει πολύ την Ένωση και να αναδειχθεί σε ηγέτη της.