Facebook Pixel Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για Τζεντίλε και νέες βόμβες κατά Ολυμπιακού!
| 2016-12-15 12:25:00

Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για Τζεντίλε και νέες βόμβες κατά Ολυμπιακού!

Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για Τζεντίλε και νέες βόμβες κατά Ολυμπιακού!

Ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για τον Ιταλό άσο και το τι τελικά ισχύει! Τι είπε για Σπάρτη και τον κόσμο του τριφυλλιού...

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή».

Για το αν ο παίκτης είναι μια «ανάσα» από τους πράσινους, υποστήριξε:

«Δεν είναι μια… ανάσα όταν πρέπει να πάρεις το “ΟΚ” από έναν σύλλογο. Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση με τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

Όσον αφορά στη Σπάρτη, είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανακαλέσω την απόφασή του μετά τα χθεσινά. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο της Σπάρτης. Να στηρίζουν μια ομάδα που δεν είναι της πόλης, απέναντι στην ομάδα της πόλης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος ενώ για τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ολη η Ελλάδα γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός κερδίζει τα παιχνίδια και τι εκπροσωπεί και δεν ήθελα η Σπαρτη να είναι από τα θύματα».

Ερωτηθείς για τις εξωαγωνιστικές... περιπέτειες του Αλεσάντρο Τζεντίλε απάντησε: «Είναι θέμα προπονητή, εκείνος κρίνει τους αθλητές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Εγώ ακολουθώ πιστά τις κατευθύνσεις του προπονητή. Έχουμε αποδείξει αυτά τα 30 χρόνια ότι ό,τι ζητάει ο προπονητής προσπαθούμε να το ικανοποιούμε».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα. Ήμασταν άτυχοι με τραυματισμούς, αλλά με τις αλλαγές που κάναμε πιστεύω πως τα κενά δεν φάνηκαν και μόνο να καλυτερεύουμε μπορούμε. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πασκουάλ και στο τέλος της τριετίας θα είμαστε εκεί που αξίζει ο Παναθηναϊκός».

Για τις αυξήσεις στο μπάτζετ που γίνονται φέτος σχολίασε πως: «Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα».

Όσο για τους στόχους; «Όταν το καλοκαίρι κάναμε σχεδιασμό, στόχος ήταν να επιστρέψουμε στο φάιναλ φορ και να πάρει η ομάδα τα σκήπτρα στην Ελλάδα που κακώς και ατυχώς έχει χάσει τα δύο τελευταία χρόνια», απάντησε.

Για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού Superfoods: «Υπήρξαν αντιδράσεις μεμονωμένες με την έλευση του Μπουρούση και με την εμπλοκή μου με την Σπάρτη, αλλά δεν υπάρχει από μένα κανένα πρόβλημα».

Για το θέμα αποχώρησης του Τάκη Μπαλτάκου εξήγησε: «Θα τοποθετηθώ όταν και όπως πρέπει, δεν είναι τώρα η ώρα. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω για την αποχώρηση του κ. Μπαλτάκου και τη συνέντευξη που έδωσε ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη».

Τέλος, σε ερώτηση αν όντως η ΚΑΕ έχει δεσμευτεί να δώσει χρήματα στον Ερασιτέχνη στο τέλος της σεζόν, απάντησε: «Γνωρίζω πως έχει ήδη βάλει εταιρεία ορκωτών λογιστών και ψάχνει. Όταν θα ολοκληρωθεί θα καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η στήριξη και της οικογένειας και συνολικά της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags