Facebook Pixel Απίθανη δήλωση Μάντζαρη για Ζαλγκίρις!
| 2016-12-15 12:56:00

Απίθανη δήλωση Μάντζαρη για Ζαλγκίρις!

Απίθανη δήλωση Μάντζαρη για Ζαλγκίρις!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Sport24 Radio για την αποψινή μάχη με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά και για τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ.

Αναλυτικά:

Για τον αποψινό αγώνα που έρχεται μετά τον τραυματισμό Ντάνιελ Χάκετ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά για την συνέχεια. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε απόψε. Σίγουρα παίζει ρόλο η αποσία του Ντάνιελ (σ.σ. Χάκετ). Είναι σημαντικό που δεν θα είναι κοντά μας απόψε και θα λείψει και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να του ευχηθούμε περαστικά, να είναι γερός και δυνατός. Είμαστε διετεθειμένοι να τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε το κενό του».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού και εκείνος είχε περάσει κάτι ανάλογο: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν αθλητή από το να του λένε ότι για πέντε με έξι μήνες δε θα ξαναπαίξει. Είναι σαν να του κόβεις τα πόδια. Μακάρι να μην γίνονται αυτά, όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και πρέπει αυτά να τα ξεπερνάμε».

Για τον αποψινό αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας: «Θα πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Παίζουμε σε ένα γήπεδο που σίγουρα θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος στηρίζει και βοηθάει τη Ζαλγκρίς και θα πρέπει να τους εμποδίσουμε να μπουν στον αγώνα. Να μη τους δώσουμε την ευκαιρία, μην κάνουμε το ματς ροντέο. Εμείς όμως πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να τρέξουμε επιλεκτικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags