Facebook Pixel Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το deal του ΠΑΟ με Τζεντίλε!
| 2016-12-15 20:45:00

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το deal του ΠΑΟ με Τζεντίλε!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το deal του ΠΑΟ με Τζεντίλε!

Διαβάστε τι νεότερο υπάρχει στο θέμα της μεταγραφής του Αλεσάντρο Τζεντίλε στους Πράσινους. Ποια είναι η εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα του deal.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, παρότι απομένουν ακόμα οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς "τριφυλλιού".

Κι ενώ το μεσημέρι γινόταν λόγος για ελεύθερη μεταγραφή, οι τελευταίες πληροφορίες από το Μιλάνο κάνουν λόγο για ανατροπή δεδομένων, όπως ακουγόταν την πρώτη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Ιταλού για τους Πράσινους.

Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση της Αρμάνι δεν θα αφήσει ελεύθερο τον Τζεντίλε, αλλά θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, βάζοντάς του buy out 600 χιλιάδες ευρώ για ομάδες Ευρωλίγκας και ΝΒΑ.

Με αυτό τον τρόπο η Μιλάνο θέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη, πιστεύοντας ότι υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στους Πράσινους θα ανεβάσει τις "μετοχές" του και θέλουν να είναι εκείνοι οι οποίοι θα εισπράξουν χρήματα από τα δικαιώματα του εφόσον παίξει στο ΝΒΑ.

Φυσικά, περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να δούμε τελικά τι ακριβώς θα ισχύσει με το deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags