Facebook Pixel Αυτή είναι η σούπερ "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!
| 2016-12-16 00:27:00

Αυτή είναι η σούπερ "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!

Αυτή είναι η σούπερ "μεταγραφή" του Ολυμπιακού!

Η τεράστια νίκη στο Κάουνας, ο εφικτός πλέον στόχος των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, αλλά και ο λόγος που ο Σφαιρόπουλος «τρίβει τα χέρια του», παρά τους τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός, έστω και δύσκολα, έκανε το “3 στα 3” στην Ευρωλίγκα και συνεχίζει… με φόρα για κάτι πολύ καλό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και παράλληλα τις πιθανότητες για να έχει πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα!

Τα χαμόγελα δεν είναι ξεκάθαρα, όμως, στις τάξεις του Ολυμπιακού, γιατί τραυματίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Το κενό του επίσης τραυματία Χάκετ καλύπτεται, όχι, όμως, και του Πρίντεζη. Όχι, όμως, γιατί είναι καλύτερος παίκτης, αλλά και επειδή δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί Έλληνας παίκτης και πιο συγκεκριμένα αυτού του επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός πάντως απόψε στο Κάουνας, κατάφερε και έκοψε το νήμα, γιατί βελτίωσε την άμυνά του στην τελευταία περίοδο και γιατί είχε σε μεγάλη βραδιά τα “3άρια” του. Και αν ο Ματ Λοτζέσκι είναι πλέον η σταθερή δύναμη των Πειραιωτών, εκείνος, που εξέπληξε με την εντυπωσιακή του παρουσία ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ, έκανε κόντρα στην Ζαλγκίρις την καλύτερη εμφάνιση, που έχει κάνει ποτέ. Κάτι, που κάνει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να πετάει από την χαρά του, ειδικά τώρα, που έχει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Παπανικολάου, από πέρυσι που επέστρεψε στο ΣΕΦ, δεν έχει πείσει ακόμα ότι άξιζε να δοθούν τόσα λεφτά για αυτόν, ωστόσο σιγά – σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Ο… καλός και παλιός «Παπ», όχι μόνο δεν περισσεύει από τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στα αποδυτήρια του Κάουνας - Επιτέθηκε σε Σφαιρόπουλο ο Σάρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags