Facebook Pixel Πανικός! Έβγαλαν το πρώτο σύνθημα για Τζεντίλε οι οπαδοί - Ειρωνεία από Ολυμπιακό για τον Ιταλό άσο!
| 2016-12-16 13:45:00

Πανικός! Έβγαλαν το πρώτο σύνθημα για Τζεντίλε οι οπαδοί - Ειρωνεία από Ολυμπιακό για τον Ιταλό άσο!

Πανικός! Έβγαλαν το πρώτο σύνθημα για Τζεντίλε οι οπαδοί - Ειρωνεία από Ολυμπιακό για τον Ιταλό άσο!

Ο κακός χαμός γίνεται στο προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Τριφυλλιού - Το στιχάκι με τον μπαμπά, το απίθανο σχόλιο για Φώτση και η απάντηση από τον ...εχθρό!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό και το έδειξε από την πρώτη στιγμή στα social media. Ο Ιταλός δημοσίευσε χθες δυο φωτογραφίες στο Instagram, μία με τον Τζόκερ σε πράσινο φόντο και άλλη μία με τον εαυτό του ντυμένο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν λογικό, οι φίλοι του Τριφυλλιού τρελάθηκαν με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και γέμισαν τις φωτογραφίες του παίκτη με σχόλια καλωσορίσματος, συνθήματα και ό,τι πιο ευφάνταστο μπορούσαν να σκεφτούν.

Μάλιστα, ένας οπαδός έφτιαξε ήδη το πρώτο σύνθημα για τον Ιταλό, καθώς αναφερόμενος στον πατέρα του, Νάντο, που επίσης έχει φορέσει την πράσινη φανέλα, έγραψε το εξής: "Σαν τον Νάντο, σαν τον ντάντο, γ@@@@έ τους, Αλεσάντρο"!

Ωστόσο, το βραβείο για το πιο ευρηματικό σχόλιο κατακτά δικαιωματικά ένας άλλος φίλος του Τριφυλλιού. Ο συγκεκριμένος τύπος εκμεταλλεύτηκε την ανάρτηση με φωτογραφία του Τζόκερ, τη συνδύασε με το παρατσούκλι του Αντώνη Φώτση κα σχολίασε το εξής φοβερό: "Σε περιμένει ο Batman"!

Φυσικά, υπήρχαν και ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλησαν να κάνουν καζούρα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ένας εξ αυτών σχολίασε πως... "ό,τι παίχτες και να πάρετε, έχετε καταλήξει cska για εμάς. Τετραπλάσιο μπάτζετ και χάνετε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags