Facebook Pixel «Ανακοινώθηκε» ο Τζεντίλε!
| 2016-12-19 20:11:00

«Ανακοινώθηκε» ο Τζεντίλε!

«Ανακοινώθηκε» ο Τζεντίλε!

Πλέον είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι ο Ιταλός άσος θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού σε λίγες ημέρες. Διαβάστε ποιος «επιβεβαίωσε» το σπουδαίο Deal!
 

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Αρμάνι φρόντισε να μας ενημερώσει, έστω και έμμεσα, πως όλα είναι… τελειωμένα!

Συγκεκριμένα, στην προαναγγελία της για το παιχνίδι με το Τριφύλλι, ανέφερε ότι ο Ιταλός άσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή των Πρασίνων, καθώς κάνοντας αναφορά στους παίκτες που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο συλλόγων, γράφει ότι«επίκειται και η άφιξη του Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το ματς». 

Λίγο πιο κάτω στο ίδιο κείμενο, οι Ιταλοί παρουσιάζουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού και σημειώνουν: «Μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός προσέθεσε τον Κένι Γκάμπριελ, τον πρώην παίκτη της Καρσίγιακα που ξεκίνησε τη σεζόν στην Κουμπάν, ενώ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θα έχει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, που έπαιξε πέντε χρόνια στην Ολίμπια και ήταν αρχηγός για τρία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags