Facebook Pixel Η ζημιά του Τζέιμς, πανίσχυρος με Τζεντίλε και... τρέλα για φάιναλ φορ!
| 2016-12-24 00:53:00

Η ζημιά του Τζέιμς, πανίσχυρος με Τζεντίλε και... τρέλα για φάιναλ φορ!

Η ζημιά του Τζέιμς, πανίσχυρος με Τζεντίλε και... τρέλα για φάιναλ φορ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε και το ντέρμπι με την Μπασκόνια και πλέον κάνει όνειρα για τη μεγάλη… επιστροφή. Το μεγάλο κέρδος του Πασκουάλ και η φόρα για την τετράδα.
 

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε με την Φενέρ, εντυπωσίασε με την Αρμάνι, εντυπωσίασε και με την Μπασκόνια. Στα δύο πρώτα ματς νίκησε εύκολα και με επιβλητικό τρόπο. Την Μπασκόνια την κέρδισε στο τέλος, αλλά με τρόπο, που δυναμώνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Και αυτό, γιατί κατακτήθηκε μία νίκη με άμυνα στο τέλος, που δεν επέτρεψε στην Μπασκόνια να εκδηλώσει επίθεση.

Ο Καλάθης ήταν για μία ακόμη φορά ο άνθρωπος, που τα έκανε όλα. Την διαφορά, όμως, την έκανε και πάλι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά στο παρκέ στη δεύτερη περίοδο και έκανε μεγάλη ζημιά στην πρώην του ομάδα. Σημείωσε καθοριστικούς πόντους στο τέλος και προσέθεσε ενέργεια στην εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.

Πλέον οι “πράσινοι” είναι σε θέση για να κάνουν όνειρα για πλεονέκτημα έδρας. Ακόμη δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος, αλλά όλα τα δεδομένα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, που με τον Τζεντίλε από τον δεύτερο γύρο και μετά θα είναι ακόμη πιο πανίσχυρος.

Η επιστροφή σε φάιναλ-φορ από το 2012 είναι το πρώτο, που σκέφτονται στο “τριφύλλι”.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags