Facebook Pixel Αυτά έκανε και εντυπωσίασε ο Τζεντίλε – Τι έδειξε στο πρώτο ματς και ποιο το πλάνο Πασκουάλ!
| 2016-12-26 21:43:00

Αυτά έκανε και εντυπωσίασε ο Τζεντίλε – Τι έδειξε στο πρώτο ματς και ποιο το πλάνο Πασκουάλ!

Αυτά έκανε και εντυπωσίασε ο Τζεντίλε – Τι έδειξε στο πρώτο ματς και ποιο το πλάνο Πασκουάλ!

Το ντεμπούτο του Ιταλού άσου στον Παναθηναϊκό, είχε πολλά θετικά και ένα αρνητικό. Τι έκανε, τι θα βελτιώσει και τι περιμένει από αυτόν ο Καταλανός κόουτς.

Ο Παναθηναϊκός είχε κακό πρώτο ημίχρονο και εντυπωσιακή επανάληψη και έτσι έφτασε χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα στη νίκη επί του Ρεθύμνου. Δεν περίμενε κανείς ότι οι "πράσινοι" θα έβρισκαν αντίσταση από τους Κρητικούς, ωστόσο μία ακόμα θετική εμφάνιση προστίθεται στο βιογραφικό του Τσάβι Πασκουάλ.

Άλλωστε, το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο μόνο και μόνο στο ντεμπούτο του Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ αποθεώθηκε από τους περίπου 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο "Νίκος Γκάλης".

Στα 18 λεπτά, που έπαιξε, το πρώτο, που φάνηκε, είναι αυτό, που περίμενε όλος ο κόσμος: ότι θέλει τον χρόνο του. Αλλωστε με μία προπόνηση έπαιξε σήμερα και επίσης είχε να παίξει κοντά στον ένα μήνα. Από τα τέλη του Νοέμβερη, σημείο, όπου έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αρμάνι.

Αγωνιστικά η ικανότητά του στη πάσα ήταν το στοιχείο, που φάνηκε πιο πολύ κόντρα στους Κρητιικούς. Είναι σίγουρο ότι ο Πασκουάλ θα βάζει πολύ τον Τζεντίλε να ποστάρει. Και εκεί δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, αφού με την δύναμή του εκτοπίζει τους αντιπάλους, ενώ αν έρθει "παγίδα", πασάρει ιδανικά. Κάτι, που έγινε και σήμερα και περιμένουμε να το δούμε περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags