Facebook Pixel Δήλωση Σφαιρόπουλου για τον αντι-Χάκετ!
| 2016-12-26 21:46:00

Δήλωση Σφαιρόπουλου για τον αντι-Χάκετ!

Δήλωση Σφαιρόπουλου για τον αντι-Χάκετ!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή που ετοιμάζουν στο Λιμάνι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας ρωτήθηκε για την αναζήτηση γκαρντ που κάνουν οι Πειραιώτες: Ψάχνουμε παίκτες, μας έχουν προτείνει αρκετούς. Είχα πει μετά την Μπάμπεργκ, καθώς δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο. Εχουμε κατασταλάξει σε 4-5 ονόματα. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες που κοιτάμε έχουν συμβόλαια, άλλοι δεν έχουν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις την πρώτη σου επιλογή, καθώς εξαρτάται και από άλλους  παράγοντες».

Νωρίτερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είπε: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω από όλα και χαρά. Χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού και στους φιλάθλους γενικότερα με αγάπη και υγεία».

Οσον αφορά τον αγώνα, είπε: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και οι παίκτες το έκαναν. Ημασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, σκοράραμε σχετικά εύκολα σε όλο το παιχνίδι και η άμυνά μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στην πρώτη περίοδο βάλαμε τις βάσεις με πλουραλισμό στην επίθεση. Σημειώσαμε 27 πόντους και δεχθήκαμε 16. Αυτό δεν χάθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Σκόραραν όλοι οι παίκτες και αυτό δείχνει την ομαδικότητά μας, όπως και το ότι είχαμε καλές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα. Γενικά μάς αφήνει ικανοποιημένους το παιχνίδι και κοιτάμε την συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε για να μας ενισχύσει και θέλουμε να είναι ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι στο ματς με την Φενέρμπαχτσε». 

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν η χρησιμοποίηση του Κώστα Παπανικολάου στο «4» έγινε λόγω... λειψανδρίας ή λόγω της ροής του αγώνα: «Και τα δύο. Μπορεί να παίξει στο 4 όταν χρειάζεται. Ο Αγραβάνης είχε φορτωθεί με φάουλ. Δεν θέλαμε να κουράσουμε τον Παπαπέτρου. Ο Κώστας μπορεί να βοηθάει σε πολλές θέσεις. Κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο σκοράρισμα.

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Θα δούμε από αύριο κυρίως τι ακριβώς έχει. Νομίζω πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags