Facebook Pixel Πρίντεζης: "Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί, αλλά..."
| 2016-12-31 09:23:00

Πρίντεζης: "Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί, αλλά..."

Πρίντεζης: "Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί, αλλά..."

"Νταμπλ" στην Ελλάδα και όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για τον τραυματισμό του αλλά και για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για τη γεύση του 2016: «Και ευχάριστες και δυσάρεστες είναι οι αναμνήσεις. Ήταν σίγουρα πολύ όμορφο που πήραμε το πρωτάθλημα για δεύτερη χρονιά σερί, όμως υπήρχαν και άσχημα γεγονότα, όπως τραυματισμοί και δυσκολίες, τις οποίες όμως αφήνουμε πίσω και ευελπιστούμε σε μία ακόμη καλύτερη συνέχεια»

Για τον τραυματισμό του: «Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό, αν και στην αρχή όλοι φοβηθήκαμε. Ήδη γυμνάζομαι καθημερινά για να επανέλθω το γρηγορότερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα μου να κυνηγήσει τους στόχους της».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Είμαστε μέσα σε όλα και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερα ματς. Τώρα μάλιστα που θα δώσουμε τρία παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, θα απαιτηθεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Στους αγώνες αυτούς υπάρχει έξτρα κίνητρο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί, όμως εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο αυτό που ξέρουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια και αφοσίωση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags