Λίγο πριν όμως είχε προηγηθεί λάθος της αντίπαλης ομάδας και αιφνιδιασμός των Bucks δια χειρός Γιάννη, που έφερε ξανά κοντά το σκορ. Κι εδώ, σε τέτοιες καταστάσεις, είναι που το δικό μας το παιδί τα χώνει κατά συρροή και είναι από τους κορυφαίους του ΝΒΑ!

Αυτό μας λέει η ιστοσελίδα nbaminer, που φέρνει τον Γιάνναρο νούμερο δύο σε πόντους στον αιφνιδιασμό, απ’ όλους τους παίκτες του αμερικανικού πρωταθλήματος. Πρώτος είναι ο Russell Westbrook με 6,89 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, ακολουθεί ο Αντετοκούμπο με 5,91 πόντους, τρίτος είναι ο Steph Curry με 5,69 πόντους, τέταρτος ο John Wall με 5,66 πόντους και πέμπτος ο LeBron James. Παίκτες σιγουράκια δηλαδή, που η ομάδα τους δίνει τη μπάλα στον αιφνιδιασμό και τους αφήνει να κάνουν αυτό που ξέρουν. Να σκοράρουν! Τώρα είναι κι ο Γιάννης ανάμεσα σε αυτές τις μεγάλες μορφές…

Είναι όμως πολύ ψηλά και σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα κατηγορία. Στους πόντους που προκύπτουν από λάθη της αντίπαλης ομάδας. Εκεί βρίσκουμε και πάλι πρώτο τον Russell Westbrook με 5,43 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και ακολουθούν ο Zach LaVine με 5 πόντους, ο Γιάννης με 4,91 πόντους, ο Kevin Durant με 4,83 πόντους και ο James Harden με 4,69 πόντους.