Facebook Pixel Ατάκες Πρίντεζη για Παναθηναϊκό και Πασκουάλ που θα συζητηθούν!
| 2017-01-05 19:52:00

Ατάκες Πρίντεζη για Παναθηναϊκό και Πασκουάλ που θα συζητηθούν!

Ατάκες Πρίντεζη για Παναθηναϊκό και Πασκουάλ που θα συζητηθούν!

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το αυριανό ντέρμπι, για την βελτίωση του Τριφυλλιού σε σχέση με τα προηγούμενα μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά και για την αλλαγή Πεδουλάκη με Πασκουάλ.

Eυτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως όλοι είχαμε φοβηθεί. Εκανα την πρώτη καλή προπόνηση με την ομάδα και θα παίξω», ανέφερε αρχικά ο (υπ)αρχηγός του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «θα είναι άλλο ένα παιχνίδι από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος. Και εμείς και αυτοί θέλουμε να κερδίσουμε, δεν θα κρίνει κάτι, αλλά μια νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα και στο πλεονέκτημα. Το βλέπουμε ως άλλο ένα ματς».

Οσον αφορά τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα του, είπε: «Σε βάθος χρόνου πληγώνουν την ομάδα οι τραυματισμοί. Σε ένα ματς κουτσά στραβά τη λύση θα τη βρεις. Είμαστε όμως, ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα κερδίζει». 

Επίσης, παρατήρησε πως «ο Παναθηναϊκός όλοι ξέρουμε ότι είναι βελτιωμένος. Ατομικά και προπονητικά νομίζω έχουν κάνει ό, τι καλύτερο μπορούσαν. Τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα, όπως και να είναι οι ομάδες, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσουν».

Για το πλάνο της ομάδας του, είπε: «Θέλουμε να τρέξουμε μπροστά στο κοινό μας, παίζουμε στην έδρα μας, να μην έχουμε πολλά λάθη όπως στα πρώτα δύο ματς, δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν ή να βρουν ρυθμό. Αλλά σε ένα ντέρμπι όλα παίζουν ρόλο. Όχι μόνο ένα πράγμα. Και η ευστοχία και τα ριμπάουντ και όλα».

Για το αν το οι ομάδες επηρεάζονται από το παιχνίδι του α' γύρου, είπε: «Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον, όλοι εδώ στον Ολυμπιακό μπορούν να διαχειριστούν και την καλύτερη νίκη και τη χειρότερη ήττα. Εκείνο το ματς το έχουμε ξεχάσει ήδη και κοιτάμε το αυριανό. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς ακόμη. Ένα παιχνίδι είναι, όποιος το αξίζει ας το κερδίσει». 

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό θα είναι στην πορεία της Euroleague το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να ζευγαρώσει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού Superfoods και για το αν η ομάδα του έχει... κυκλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι:  «Θεωρητικά μπορεί να ισχύει, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υπάρχει έδρα ή εύκολο πρόγραμμα. Και τρεις και τέσσερις νίκες να έχει πάρει μια ομάδα αβαντάζ, μπορεί εύκολα να το χάσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags