Facebook Pixel Αίνιγμα Γιαννακόπουλου και χαμός οπαδών στα σχόλια! (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-08 19:38:00

Αίνιγμα Γιαννακόπουλου και χαμός οπαδών στα σχόλια! (ΦΩΤΟ)

Αίνιγμα Γιαννακόπουλου και χαμός οπαδών στα σχόλια! (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού προέβη σε μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού από τον κόσμο της ομάδας!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε το Instagramγια να αναρτήσει ένα postμε ένα μήνυμα, το οποίο επιδέχεται αρκετών διαφορετικών ερμηνειών.

«Να μην έχεις φόβο όταν αφορά τη ζωή και να μη σε νοιάζει όταν αφορά στο τι λένε και σκέφτονται οι άλλοι για εσένα», έγραφε η εικόνα που ανέβασε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι μονάχα η απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας, ειδικά μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό, κάτι που έγινε εμφανές στα σχόλια.

Οι «πράσινοι» οπαδοί έδωσαν δυναμικό παρόν στα σχόλια ζητώντας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να «ξυπνήσει» τους παίκτες ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Πρόεδρε βάλε μυαλό στους παίκτες... Μην ξαναεπιτρέψεις να μας νικήσει ο γαύρος, πάρε κεφάλια!», αναφέρει ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σχόλια, ενώ και τα υπόλοιπα κινούνται σε παρόμοιο μήκος κύματος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags