Facebook Pixel Κάναμε ζουμ στη φάση του Μάντζαρη που «γκρέμισε» το ΣΕΦ - Δείτε τη φωτογραφία που λύνει τις απορίες!!!
| 2017-01-17 11:00:00

Κάναμε ζουμ στη φάση του Μάντζαρη που «γκρέμισε» το ΣΕΦ - Δείτε τη φωτογραφία που λύνει τις απορίες!!!

Κάναμε ζουμ στη φάση του Μάντζαρη που «γκρέμισε» το ΣΕΦ - Δείτε τη φωτογραφία που λύνει τις απορίες!!!

Τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό με το φάουλ που δόθηκε στον Έλληνα άσο, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κάτι στο μαρκάρισμα στον Ρίβερς. Έχουν δίκιο, όμως, οι Πειραιώτες που φωνάζουν;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί από χθες στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι ήταν έξαλλοι μετά το ματς για τα σφυρίγματα των ρέφερι, θεωρώντας ότι στα κρίσιμα σημεία η ομάδα τους αδικήθηκε.

Η φάση δε, που προκάλεσε και τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν το φάουλ που δόθηκε προς το τέλος του αγώνα στον Μάντζαρη, όταν ο Έλληνας γκαρντ προσπάθησε να κλέψει την μπάλα από τον Ρίβερς.

Οι διαιτητές έκριναν ότι ο άσος του Ολυμπιακού έκανε παράβαση, με αποτέλεσμα να σφυρίξουν και να σηκώσουν στην κυριολεξία όλο το ΣΕΦ στο πόδι, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την απίστευτη αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη.

Η φάση, πάντως, δεν ήταν εύκολη για τους διαιτητές του αγώνα και χρειάστηκαν τα ριπλέι για να αντιληφθούν όλοι με σιγουριά τι πραγματικά έγινε.

Εμείς έχουμε τη φωτογραφία από το επίμαχο μαρκάρισμα, ενώ ζουμάραμε στη φάση για να φανεί ακριβώς αν όντως υπήρχε φάουλ.

Όπως μπορεί, λοιπόν, να διαπιστώσει κανείς, το χέρι του Μάντζαρη φαίνεται να είναι στην μπάλα και όχι στα χέρια του Ρίβερς.

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags