Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ Τεόντοσιτς για το μέλλον του!
| 2017-01-18 17:57:00

ΒΟΜΒΑ Τεόντοσιτς για το μέλλον του!

ΒΟΜΒΑ Τεόντοσιτς για το μέλλον του!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Σέρβος γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του

Το γεγονός πως θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ μπορεί να μην είναι κάτι πρωτάκουστο, αλλά αναμφίβολα είναι σημαντικό να το ακούς από τα δικά του χείλη. Επισήμως.

Ο πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκαθάρισε πάντως ότι πρώτα θα μιλήσει με τη ρωσική ομάδα πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, ενώ επεσήμανε πως δεν πρόκειται να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αν είναι να κάθεται στον πάγκο.

Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Μίλος Τεόντοσιτς στη Mozzart Sport:

Για το αν το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του: (γελάει) "Πολύ εύκολο. Ήταν η καλύτερη της καριέρας μου, δίχως αμφιβολία".

Για το αν θέλει να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ (σ.σ.: το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελειώνει το καλοκαίρι): "Θέλω σίγουρα να παίξω στο ΝΒΑ. Θα δω όμως πρώτα τι θα πω με την ομάδα, τι θα συζητήσουμε. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οπότε θα δούμε. Πρώτα θα μιλήσω με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι εν συνεχεία θα δούμε τι θα γίνει".

Για τις ομάδες που γράφεται πως ενδιαφέρονται για εκείνον από το ΝΒΑ: "Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση ακόμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γραφτεί και τι έχει ειπωθεί από τους δημοσιογράφους".

Για το γεγονός πως μπορεί να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στο ΝΒΑ: "Μου αρέσει να παίζω, να είμαι στο παρκέ. Δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο και δεν θα έλεγα "ναι" σε οποιαδήποτε πρόταση, αν ήταν να βρίσκομαι περισσότερο στον πάγκο απ ότι στο παρκέ. Αυτή είναι η κατάσταση σε ό,τι αφορά την παρουσία μου στο ΝΒΑ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags