Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Ιταλία.
Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε πως «άξιζαν να νικήσουν, πάλεψαν περισσότερο από εμάς και έδειξαν στο παρκέ ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς».
Επίσης, παρατήρησε πως «απόψε, το μεγάλο μας πρόβλημα, ήταν η άμυνά μας. Δεν παίξαμε επιθετικά, δεν είχαμε σκληράδα και δεν παίξαμε όπως τα περισσότερα βράδια. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι παίξαμε καλή άμυνα. Αλλά όταν έχεις τόσο κακή άμυνα και αφήνεις τη γηπεδούχο ομάδα να σου βάλει 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορείς να κερδίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας σκοράρουν 58 πόντους σε ολόκληρο το ματς και όχι σε ένα ημίχρονο. Σίγουρα αυτό το ματς μπορεί να μας γίνει ένα καλό μάθημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζουμε».
Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν, λυπάμαι που δεν τους δώσαμε πίσω αυτό που μας πρόσφεραν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο