Facebook Pixel Τα είπε έξω από τα δόντια ο Πρίντεζης...
| 2017-01-26 10:28:00

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Πρίντεζης...

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Πρίντεζης...

Ο "υπαρχηγός" του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα στις δηλώσεις του μετά τη "σφαλιάρα" από την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι ειλικρινής στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και να τοποθετεί τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

“Περηφανευόμαστε πως έχουμε την καλύτερη άμυνα αλλά όταν τρως 100 πόντους νομίζω πως αυτός είναι ο βασικός λόγος που ηττηθήκαμε. Ειδικά τα τελευταία 5-6 χρόνια αυτή η ομάδα έχει μια κακή συνήθεια. Με το που ξεκινάει και νομίζουν όλοι πως πάει για το κάτι παραπάνω πάντα προσγειώνεται λίγο ανώμαλα. Τι να πω, καλύτερα που έγινε έτσι, έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο είτε κερδίζαμε είτε τώρα που χάσαμε δεν αλλάζει κάτι. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι δεν προκριθήκαμε καν στα Playoffs οπότε έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Κανείς δεν είπε πως θα ήταν εύκολα εδώ σήμερα και αποδείχθηκε ότι κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να το παίρνεις αψήφιστα. Πρέπει να αντιδράσουμε, να το ξεχάσουμε επειδή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη, back to back, που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να συνεχίσουμε.”

Για το δύσκολο τετραήμερο και αν ο Ολυμπιακός έχει τις αντοχές: “Γιατί να μην τις έχουμε; Μέχρι στιγμής έχουμε αντιδράσει πάρα πολύ καλά σε ότι ήττες και αν κάναμε. Σε γενικές γραμμές μπορείς να πεις πως οι ήττες που έχουμε κάνει στην Ευρωλίγκα μπορείς να πεις πως προέρχονται από ομάδες που ίσως θα έπρεπε να είχες κερδίσει. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό αυτή είνα η Ευρωλίγκα φέτος, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και καμία ομάδα δεν πρέπει να την παίρνεις αψήφιστα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, άνοιξε σε πολλούς η όρεξη χτες, νομίζαμε ότι πηγαίναμε για την 1η και 2η θέση οπότε καλύτερα που προσγειωθήκαμε έτσι για να το δούμε παιχνίδι-παιχνίδι. Βλέποντας και κάνοντας”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags