Facebook Pixel Τρομερό αυτό που έγινε με Καλάθη - Η "περίεργη" απόφαση Πασκουάλ στο ντέρμπι!
| 2017-01-31 00:00:00

Τρομερό αυτό που έγινε με Καλάθη - Η "περίεργη" απόφαση Πασκουάλ στο ντέρμπι!

Τρομερό αυτό που έγινε με Καλάθη - Η "περίεργη" απόφαση Πασκουάλ στο ντέρμπι!

Αδιανόητη για τα δεδομένα του φετινού Παναθηναϊκού και του διεθνούς γκαρντ ήταν η κίνηση του Καταλανού τεχνικού στη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του «αιωνίου» ντέρμπι επικρατώντας του Ολυμπιακού με 72-59.

Στη στατιστική απεικόνιση των παικτών ξεχωρίζουν τα κατορθώματα των Ρίβερς και Σίνγκλετον που πέτυχαν 26 και 20 πόντους αντίστοιχα, υπάρχει όμως και ένα στοιχείο που φαντάζει απίστευτο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον χρόνο συμμετοχής του Νικ Καλάθη, ο οποίος έπαιξε όλα κι όλα για 8 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα!

Πρόκειται για τον παίκτη που είχε για… πλάκα πάνω από 30 λεπτά κατά μέσο όρο στην αρχή της σεζόν με τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και αργότερα επί Πασκουάλ ήταν συνήθως από αυτούς που «τραβούσαν το κουπί» σε κάθε παιχνίδι.

Το γεγονός ότι απόψε δεν χρησιμοποιήθηκε παρά ελάχιστα είναι ενδεικτικό τόσο του γεγονότος ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει και λειτουργεί χωρίς να εξαρτάται απόλυτα από τον Καλάθη (ειδικά με τον Μάικ Τζέιμς σε καλή βραδιά όπως απόψε) όσο και του ότι ο πλέι μέικερ των Πρασίνων περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος και δεν μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί και ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής ενός ακόμα "πράσινου" αστεριού που όμως δεν είναι ούτε και αυτός σε καλή κατάσταση, Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που, αν και παίρνει αρκετά λεπτά σε κάθε παιχνίδι για να βρει τον καλό του εαυτό, απόψε χρησιμοποιήθηκε από τον Πασκουάλ μόλις για 2:48!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags