«Η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Τέτοιες ημέρες κάθε χρόνο έχουμε έναν επιπρόσθετο λόγο για παίρνουμε τη νίκη. Εκ μέρους όλων στην ομάδα αφιερώνω σε αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά.. Σιγά - σιγά βελτιωνόμασταν. Στην δεύτερη περίοδο κερδίσαμε με μία διαφορά 9 πόντων. Είχαμε κάποιες άσχημες και καλές στιγμές στη συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό καλό και δεν είχαμε πρόβλημα για να επικρατήσουμε. Εύχομαι στον κόουτς Μαρκόπουλο και στην Δόξα να υλοποιήσουν τους στόχους τους».
Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος. Από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Ηταν πιο μικρός και άπειρος. Ηταν 20 στα 21 και ήρθε σε μία ξένη χώρα και αυτό δεν ήταν εύκολο. Φέτος έχει μπει πιο καλά στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την άμυνα και την επίθεσή μας. Την τεχνική του κατάρτιση δεν την συναντάς εύκολα. Θέλουμε να βελτιωθεί κι άλλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες, αλλά έπρεπε να απαντήσω, γιατί είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο