Facebook Pixel ‘Έγραψε ιστορία ο μπασκετικός Παναθηναϊκός!
| 2017-02-09 19:57:00

‘Έγραψε ιστορία ο μπασκετικός Παναθηναϊκός!

‘Έγραψε ιστορία ο μπασκετικός Παναθηναϊκός!

Κίνηση που απέχει… χιλιόμετρα από τα δεδομένα της Ελλάδας.
 

Σε μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει προχώρησε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς χωρίς να την αφορά η υπόθεση, έκανε παρέμβαση υπέρ της αθώωσης του Νίκου Λάσκαρη κατά τη διαδικασία εκδίκασης (στο ΑΣΕΑΔ) της έφεσης που άσκησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης.

Θυμίζουμε, ότι ο Λάσκαρης τον περασμένο Νοέμβρη, είχε μιλήσει σε σκληρή γλώσσα για τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός και για αυτό ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε τόσο με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ όσο και με εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα, για δυσφήμηση του αθλήματος!

Στην έφεση λοιπόν της ΚΑΕ Άρης, οι Πράσινοι έκαναν παρέμβαση και ζήτησαν την αθώωση του Νίκου Λάσκαρη τονίζοντας ότι οι δηλώσεις έγιναν εν βρασμώ ψυχής, ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο πρότερος παραγοντικός του βίος, καθώς επίσης και πως δεν θα πρέπει να στερηθεί από τον ιδιοκτήτη του Άρη να δει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την προσπάθεια της ομάδας του!

Ο Παναθηναϊκός αιτιολόγησε την παρέμβασή του στο γεγονός ότι οι δηλώσεις του κ. Λάσκαρη έγιναν μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags