Facebook Pixel Ο Τζέιμς χάνει τα λόγια του με τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-08 18:40:00

Ο Τζέιμς χάνει τα λόγια του με τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζέιμς χάνει τα λόγια του με τον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στη σειρά Here to create του καναλιού της Euroleague και δείτε το τι απάντησε στο το πώς είναι να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μπορείς να το εξηγήσεις, «τρέφεσαι» από τον κόσμο σε κάθε καλό που κάνεις. Είναι σαν έξτρα μπόνους. Όταν προσπαθώ να το περιγράψω στους φίλους μου, τους λέω όταν έρθεις θα καταλάβεις».

Στη συνέχεια ο Τζέιμς υπογραμμίζει ότι: «η Euroleague μερικές φορές είναι καλύτερη από το ΝΒΑ, γιατί κάθε παιχνίδι μετράει περισσότερο. Αν χάσεις τρία συνεχόμενα ματς στο ΝΒΑ όλα είναι εντάξει αλλά αν χάσεις τρία σερί στη Euroleague, κοιτάς γύρω σου και λες μπορεί να μην τα καταφέρω στα playoffs»

Επίσης, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε και για το ύψος του λέγοντας ότι: «Μερικές φορές νιώθω ψηλότερος. Όταν είσαι κοντός πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω, νομίζω είναι κάτι που με κάνει αυτό που είμαι…» ενώ μολονότι δεν φοβάται τίποτα στο παρκέ, έξω από αυτό όπως υπογραμμίζει «τα φίδια κι οι αράχνες δεν είναι για εμένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags