Facebook Pixel Ο Σφαιρόπουλος επιβεβαιώνει SportDog – Αυτόν θέλει για αντι-Λοτζέσκι!
| 2017-03-27 19:12:00

Ο Σφαιρόπουλος επιβεβαιώνει SportDog – Αυτόν θέλει για αντι-Λοτζέσκι!

Ο Σφαιρόπουλος επιβεβαιώνει SportDog – Αυτόν θέλει για αντι-Λοτζέσκι!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στην απουσία του Ματ και ουσιαστικά ήταν σαν να…. διάβαζε το ρεπορτάζ του «Σκύλου», το οποίο σας είχαμε δώσει από την Κυριακή!

Ο Ματ Λοτζέσκι θα απουσιάσει για τουλάχιστον έναν μήνα και στον Ολυμπιακό πρέπει να ψάξουν και να βρουν τρόπο, ώστε να καλύψουν το κενό του.

Ο SportDog σας είχε ενημερώσει από την Κυριακή για τις πρώτες σκέψεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου σχετικά με την θέση «3», όπου θα κάνει κάποιες… μετακινήσεις εσωτερικά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σας γράφαμε ότι:

«Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα του και αυτά αναφέρουν ότι στη θέση "3", δίπλα στον Κώστα Παπανικολάου, που είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, θα πάρει αυξημένο χρόνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
 

Για καλή τύχη του Ολυμπιακού, από το ματς της προηγούμενης Κυριακής με τα Τρίκαλα βγήκε μπροστά ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ήταν σούπερ και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Κυρίως κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Παπαπέτρου όσο καιρό είναι ο Λοτζέσκι εκτός, θα παίζει μόνο στη θέση "3" και ο Αγραβάνης θα είναι το ακλόνητο μπακ-απ του Γιώργου Πρίντεζη στη θέση "4

Τι δήλωσε σήμερα ο κόουτς του Ολυμπιακού; Ιδού «Στο διάστημα που θα λείπει θα καλύψουμε το κενό του εκ των έσω. Και ο Παπαπέτρου θα πρέπει να κατέβει στο “3” και ο Αθηναίου θα πρέπει να είναι έτοιμος, που είναι έτοιμος, όπως το έδειξε και σήμερα που ήταν αρκετά καλός. Το έχω πει ξανά. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι γιατί τους χρειάζεται η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags