Facebook Pixel Γιαννακόπουλος: «Γι’ αυτό χάσαμε από τη Φενέρ, μπορούμε την πρόκριση» - Η απάντηση σε Ευρωλίγκα και… Τούρκους!
| 2017-04-19 18:09:00

Γιαννακόπουλος: «Γι’ αυτό χάσαμε από τη Φενέρ, μπορούμε την πρόκριση» - Η απάντηση σε Ευρωλίγκα και… Τούρκους!

Γιαννακόπουλος: «Γι’ αυτό χάσαμε από τη Φενέρ, μπορούμε την πρόκριση» - Η απάντηση σε Ευρωλίγκα και… Τούρκους!

Το «αφεντικό» του μπασκετικού Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την Φενέρμπαχτσέ, για την συνέχεια της σειράς, για την «καμπάνα» που έρχεται από την διοργανώτρια αρχή, αλλά και την… διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣπορτΦΜ:

Για το ματς με την Φενέρμπαχτσε:
«Ήταν πολύ άσχημο. Είχαμε ελπίδες. Πιστεύαμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει το ματς. Υπήρξε ένα μπλακ άουτ, δεν έγινε σωστή διαχείριση και χάσαμε. Η σειρά έχει δρόμο. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις ικανότητες για να ανατρέψουμε τη σειρά».

Για το θέμα που προέκυψε με τους υπεράριθμους στο ΟΑΚΑ: «Δεν νομίζω ότι υπήρχαν υπεράριθμοι χθες. Έγινε πολύ καλή δουλειά, ήταν όλοι οι διάδρομοι ελεύθεροι. Αν προκύψει οποιαδήποτε διαδικασία πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Ξέραμε ότι υπήρξαν πάνω από 150.000 αιτήσεις. Καταφέραμε και το διαχειριστήκαμε καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια δημοσίως σε όλους. 

Για τον κόσμο: «Ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει δείξει ότι είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το αν ελπίζει σε ισοφάριση και break στην Πόλη: «Έχουμε τις δυνατότητες και το ταλέντο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ψυχολογίας και διαχείρισης μυαλού».

Για τα μηνύματα των Τούρκων στο Instagram του: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η καζούρα και η πλάκα αρέσουν σε όλα. Όταν αυτό ξεφεύγει και γίνεται διακρατικό, Ελλάδα - Τουρκία, είναι 100% λάθος. Είναι αστείο και επικίνδυνο να αναφέρουμε ιστορικά γεγονότα Ελλάδας - Τουρκίας στα social media».

Για το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια στην ΚΑΕ: «Πριν το Πάσχα μας είχε ζητηθεί ένα business plan. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ το έκαναν. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί η συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags