Facebook Pixel "Σκάει" και νέο "μπαμ" στον Παναθηναϊκό με Πασκουάλ!
| 2017-04-26 18:45:00

"Σκάει" και νέο "μπαμ" στον Παναθηναϊκό με Πασκουάλ!

"Σκάει" και νέο "μπαμ" στον Παναθηναϊκό με Πασκουάλ!

Απίστευτα πράγματα στο στρατόπεδο των Πράσινων που μετά τις τελευταίες εξελίξεις... καταρρέουν! Είδηση - βόμβα για τον τεχνικό της ομάδας!

Ναυαγεί χωρίς... σωτηρία τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψουν οι παίκτες της ομάδας με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.

Μετά το σενάριο που "έσκασε" για τον Κρις Σίνγκλετον και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αναμένονται εξελίξεις και με τους άλλους τρεις (Τζέιμς, Γκέιμπριελ, Φώτσης) που αποφάσισαν να αγνοήσουν την εντολή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και να γυρίσουν μόνοι τους με αεροπλάνο.

Πάντως, οι τέσσερις παίκτες δεν είναι οι μόνοι που είναι στον "αέρα" αυτή τη στιγμή, καθώς και ο Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr από την Ισπανία ο Καταλανός τεχνικός μπορεί να δέχτηκε την απόφαση του Γιαννακόπουλου για να μην οξύνει την κατάσταση, ωστόσο έχει αντιρρήσεις και μοιάζει να είναι ενοχλημένος για αυτή την κίνηση που οδηγεί την ομάδα σε... βράχο.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση μόλις επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα και μέσα σε όλα θα συζητηθεί ακόμα και η περίπτωση του Πασκουάλ, ο οποίος δεν αποκλείεται να ζητήσει ακόμα και λύση του συμβολαίου του.

Το βέβαιο είναι πως οι εξελίξεις στο "τριφύλλι" αναμένονται ραγδαίες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags