Facebook Pixel Εξήγηση για όλα από Σφαιρόπουλο: «Γι' αυτό χάσαμε...»!
| 2017-04-26 21:56:00

Εξήγηση για όλα από Σφαιρόπουλο: «Γι' αυτό χάσαμε...»!

Εξήγηση για όλα από Σφαιρόπουλο: «Γι' αυτό χάσαμε...»!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού εξήγησε τι πήγε στραβά στην δεύτερη ήττα από την Εφές, ωστόσο έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης, ενόψει της Παρασκευής.

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη της. Πιστεύω ότι χάσαμε την επίθεση μας λόγω της επίθεσης μας απόψε. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση, δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα και για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Όταν κρατάς τους αντιπάλους στους 64 πόντους, εκτός έδρας, εάν είσαι λίγο καλύτερος επιθετικά, νικάς.

Δυστυχώς δεν είχαμε καλή επίθεση, κάναμε 18 λάθη, αυτά είναι πάρα πολλά για ματς εκτός έδρας και πολλά από αυτά ήταν χωρίς πίεση. Και αυτά τα λάθη ήρθαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης», είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

Στο τέλος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στο ματς, αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, ένα εύκολο καλάθι για την Εφές και ένας χαμένος αιφνιιδιασμός από μεριάς μας, δεν μας επέτρεψε να κλέψουμε τη νίκη. Η Εφές προηγείται με 2-1, είναι μια νίκη μακριά από το Final Four και τώρα θα παλέψουμε για τις πιθανότητες μας για το 2-2».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags