Facebook Pixel Γι’ αυτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός – Αυτοί θα το γυρίσουν!
| 2017-04-27 00:30:00

Γι’ αυτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός – Αυτοί θα το γυρίσουν!

Γι’ αυτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός – Αυτοί θα το γυρίσουν!

Το ξέσπασμα των Πειραιωτών στο φινάλε δεν αρκούσε για να… γλιτώσουν την δεύτερη σερί ήττα από την Εφές. Τι θα αλλάξει όμως ο Σφαιρόπουλος ενόψει Παρασκευής;

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 στην Τουρκία και τώρα είναι με τη πλάτη στον τοίχο. Για περίπου 30 λεπτά έπαιξε άσχημα με τον Σφαιρόπουλο να μη μπορεί να βρει σχήμα, γεγονός που είχε… βραχυκυκλώσει την ομάδα του.

Η Εφές πήρε διαφορά 17 πόντων στο φινάλε της τρίτης περιόδου (51-34) και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κυνηγήσει ένα… τεράστιο θαύμα.

Όταν λοιπόν ο κόουτς του Ολυμπιακού ψήλωσε τη πεντάδα και έβαλε στις θέσεις 2 και 3 τους Παπανικολάου και Παπαπετρου, η κατάσταση άλλαξε. Εκεί, έβαλε τα τρίποντα ο Σπανουλης και έτσι πήγε να γυρίσει το ματς!

Τις λεπτομέρειες όμως τις είχε η Έφες η οποία είναι ένα βήμα πριν από τη πρόκριση. Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός βέβαια, για να τα λέμε όλα, θα είναι τεράστια αποτυχία. Είχε το πλεονέκτημα έδρας και έχασε δύο ματς στον πόντο, από μία ομάδα που ούτε καλύτερη είναι ούτε βαριά φανέλα έχει.

Πλέον η πίεση είναι μεγάλη και πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει αύριο. Θεωρείται σίγουρο ότι και αύριο θα παίξει πολύ ο Παπανικολάου με τον Παπαπέτρου, στην προσπάθεια του Σφαιρόπουλου να… εγκλωβίσει τον Περάσοβιτς και να φέρει την σειρά στο ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags