Η εκπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στην Πόλη απέναντι στην Εφές δεν έδωσε χαρά μόνο στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και σε κάποιους του Παναθηναϊκού.

Απόδειξη, το τρομερό σχόλιο φίλου του "τριφυλλιού" κάτω από άρθρο του Κωνσταντίνου Μελάγιες στο gazzetta.gr, στο οποίο διδάσκει ήθος και σχολιάστηκε ακόμα και από άλλες αθλητικές ιστοσελίδες!

Διαβάστε το:

«Όπως και σε εκείνα τα Φάιναλ 4 του 2012, 2013, 2015 το βλέπω, ενώ όλο το απόγευμα λέω δε θα το δω. Ξέρω ότι βλέπω και παίζω μπάσκετ από τα 4, οπότε λέω δε γίνεται να μην το δω. Εξάλλου, εκείνη η ομάδα που μισώ, έχει το ίδιο σήμα αλλά κλωτσάει άλλο χρώμα μπάλα. Τα βάζουν οι άλλοι στην αρχή, χαίρομαι όπως τότε. Να πω ψέματα; Αφού έπιανα τον εαυτό μου να χαίρεται. Μεταξύ όμως ξεκινάει αυτός ο τύπος. Ο τύπος που τον πήρα αγκαλιά στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο και έκλαιγα, ο τύπος που όσο έπαιζε σε μας, έτρεχα πάντα να τον υποστηρίζω και μου χάλασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι όταν μας άφησε. Και από τότε μου 'χει χαλάσει τόσα βράδια.

Στο τέλος να τα βάζει και να με πιάνω να χαίρομαι, απέναντι στη φύση μου. Με πιάνω να τον θαυμάζω. Αλλά και να τον ζηλεύω. Πέρυσι, πριν την 25αρα τον είδα στο γνωστό, πλέον κλειστό, ξενοδοχείο στη Συγγρού. Του είπα ότι και εμείς τον αγαπάμε. Μου χαμογέλασε και μου είπε "κι εγώ". Αλλά πάλι μας διέλυσε. Τελικά, λήγει το ματς. Δεν μπορώ να στενοχωρηθώ, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ, εξάλλου, αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και αυτόν και όσα κάνει η ομάδα στην οποία ηγείται. Είσαι ο αντίπαλος, μα σε σέβομαι τόσο.

Υ. Γ Μερικές φορές έχω γίνει εριστικός. Ζητώ συγγνώμη. Καλή επιτυχία, μακάρι να το σηκώσετε».