Facebook Pixel To... μάζεψε ο Σίνγκλετον για Γιαννακόπουλο - "Μόνο έτσι μένω στον Παναθηναϊκό"! (ΦΩΤΟ)
| 2017-05-05 20:05:00

To... μάζεψε ο Σίνγκλετον για Γιαννακόπουλο - "Μόνο έτσι μένω στον Παναθηναϊκό"! (ΦΩΤΟ)

To... μάζεψε ο Σίνγκλετον για Γιαννακόπουλο - "Μόνο έτσι μένω στον Παναθηναϊκό"! (ΦΩΤΟ)

Ο Αμερικανός έσπευσε να προβεί σε διευκρινίσεις σχετικά με προηγούμενο σχόλιό του για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ μίλησε για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα παραμείνει στο "τριφύλλι"

Ο Κρις Σίνγκλετον προκάλεσε αντεδράσεις με απάντησή του στο Twitter νωρίτερα, καθώς φάνηκε να ειρωνεύεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με το το σχόλιο που έκανε "ποιος είναι ο πρόεδρος;".

Συνεπώς, ένας φίλος του "τριφυλλιού" ζήτησε από τον Αμερικανό να διευκρινίσει εάν η ερώτησή του ήταν ειρωνική ή κυριολεκτική και αυτός... έσβησε τη φωτιά τονίζοντας ότι "νόμιζα ότι υπήρχε στην ομάδα ένας ιδιοκτήτης ("owner") και ένας πρόεδρος ("president"), κι όχι ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ("chairman")".

Πάντως, ο Σίνγκλετον επέμεινε στην άποψή του ότι μπορεί να μην παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού σε ερώτηση που του έγινε για το αν νιώθει ότι θέλει να μείνει, απάντησε "δεν κλίνω προς τα κάπου".

Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός διευκρίνισε ότι θα επιθυμούσε καλύτερη επικοινωνία στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού για να παραμείνει, τόσο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και όλους τους τομείς που αφορούν τον σύλλογο. "Καλύτερη επικοινωνία, να εξετάσω τις άλλες προσφορές που θα έχω, και ποια ομάδα (σ.σ.: εννοεί το ρόστερ) θα είναι εδώ την επόμενη σεζόν" ήταν η απάντησή του σε σχετικό ερώτημα.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι έχει συμβόλαιο και θα φύγει μόνο εάν κάποια άλλη ομάδα πληρώσει τους "πράσινους" για να τον αγοράσει.

Τέλος, ο Σίνγκλετον χαρακτήρισε τον Τσάβι Πασκουάλ ως "έξυπνο, παθιασμένο και με θέληση να νικήσει" και δεν εκδήλωσε κάποια προτίμηση μεταξύ του Καταλανού τεχνικού και του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags