Σε συνέντευξή του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στον «Arena Fm» αναφέρθηκε στη δύναμη της έδρας του Ηρακλή και στη μόδα της εποχής... το Survivor.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο γκαρντ του «γηραιού»:
«Κοιτάμε την δικιά μας την ομάδα και πως θα είμαστε έτοιμοι στον υπέρ πάντων αγώνα με τον Φάρο. Εδώ μέσα έχουμε 16-0 που τα λέει όλα. Είναι μεγάλο όπλο η έδρα μας. Είναι πολύ συγκινητικό που γυρίσαμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο και είμαστε μια οικογένεια. Τώρα ελπίζουμε όλα αυτά να ευδοκιμήσουν με την άνοδο. Οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν ομάδες στην Α2 είναι κατά κάποιον τρόπο ανώμαλοι αφού δεν έχουν καν έσοδα και μόνο βάζουν λεφτά και πληρώνουν το μεράκι τους. Να ανέβουμε στην Α1 και να στηρίξουμε και αυτόν τον άνθρωπο που κάνει θυσίες για τον Ηρακλή.
Όσο για το αν θα πήγαινα στο Survivor… Τι να φάω εκεί, κατσαρίδες; Είμαι που είμαι αδύνατος θα έμενα μισός σαν τον Άγιο Ονούφριο».
Αυτός ο νέος Τζίμας σε ΠΑΟΚ - "Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Ντέλια"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο