Facebook Pixel Η ευχή του Θανάση Γιαννακόπουλο για έπενδυτή και η πρόβλεψη του για το πρωτάθλημα μπάσκετ
| 2017-05-24 22:25:00

Η ευχή του Θανάση Γιαννακόπουλο για έπενδυτή και η πρόβλεψη του για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Η ευχή του Θανάση Γιαννακόπουλο για έπενδυτή και η πρόβλεψη του για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Λεωφόρο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα... δύσκολα που περνάει ο σύλλογος σε όλα τα τμήματα, αλλά και για τις «μάχες» του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στους τελικούς του μπάσκετ.

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Γενικώς σε όλα τα αθλήματα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και στον Ερασιτέχνη και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί... γωνία και πάλι θα βρει τον δρόμο του και θα μεγαλουργεί όπως στο παρελθόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί κάτι. Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Είμαστε Παναθηναϊκοί, αγαπάμε τον σύλλογο μας και θέλουμε πάντα να μεγαλουργεί», δήλωσε αρχικά ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Για το αν οι "πράσινοι" μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο μπάσκετ: «Οπωσδήποτε και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Dum Spiro Spero. Εφόσον ζω και αναπνέω πρέπει να έχω ελπίδες. Εγώ θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί ακόμη και στο τάβλι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags