Facebook Pixel "Μήνυμα" Σφαιρόπουλου σε κόσμο ενόψει ΠΑΟ - Τι είπε για Λοτζέσκι και Γιανγκ
| 2017-05-25 22:09:00

"Μήνυμα" Σφαιρόπουλου σε κόσμο ενόψει ΠΑΟ - Τι είπε για Λοτζέσκι και Γιανγκ

"Μήνυμα" Σφαιρόπουλου σε κόσμο ενόψει ΠΑΟ - Τι είπε για Λοτζέσκι και Γιανγκ

Ο κόουτς του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί δεν έπαιξε λεπτό ο Ουότερς κόντρα στον Άρη, μίλησε για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκού και αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον Λοτζέσκι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη, εξήγησε γιατί προτίμησε να προφυλάξει τον Ντόμινικ Ουότερς και κάλεσε τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του ματς από την άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά πήγε στους 22 πόντους και κάπου εκεί η άμυνά μας χαλάρωσε. Ελέγξαμε το ματς κυρίως από την επίθεση.  Είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήταν καλά. Το πρόσημο είναι θετικό. Συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς. Ηταν καλό που χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες και παιδιά, όπω ςο Παπαπέτρου, Γιανγκ και Αγραβάνης βγήκαν μπροστά. Προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα μικρό προβληματάκι. Δεν βλέπουμε την σειρά σε βάθος, παρά μόνο το πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε από τον κόσμο μας να δώσει βροντερό "παρών" στον πρώτο τελικό και να μας στηρίξει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σε ερώτηση για κάποια παράπονα που εξέφρασε στους παίκτες του κατά την διάρκεια του αγώνα, είπε: «Θέλω να παίξουμε καλή άμυνα. Θέλουμε από εκεί να ξεκινά το παιχνίδι μας, για αυτό και έκανα παρατήρηση στους παίκτες».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον Ματ Λοτζέσκι. «Πολύ δύσκολα θα προλάβει τους τελικούς», είπε ο έμπειρος προπονητής για τον Αμερικανό γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει την σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν αυτή οδηγηθεί σε πέντε παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags