Facebook Pixel Η τρομερή ατάκα Γιαννακόπουλου σε Καλάθη, ο… τουρίστας της φιέστας και το μετάλλιο στην εξέδρα!
| 2017-06-12 21:58:00

Η τρομερή ατάκα Γιαννακόπουλου σε Καλάθη, ο… τουρίστας της φιέστας και το μετάλλιο στην εξέδρα!

Η τρομερή ατάκα Γιαννακόπουλου σε Καλάθη, ο… τουρίστας της φιέστας και το μετάλλιο στην εξέδρα!

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε το νταμπλ μαζί με τους φίλαθλους σε μία εντυπωσιακή γιορτή. Τι έγινε στην απονομή, ποιος πέταξε το μετάλλιο στην εξέδρα. ΒΙΝΤΕΟ του SportDog

Στο γεμάτο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου σε μία ωραία φιέστα, όπου ο κόσμος αποθέωσε τους… πρωταθλητές του ΣΕΦ και τους χειροκρότησε για τις δύο κούπες που έφεραν φέτος, ενώ τους ζήτησαν και το 7ο ευρωπαϊκό για την επόμενη σεζόν.

Οι παίκτες βγήκαν ένας – ένας από την φυσούνα στο παρκέ και γνώρισαν την αποθέωση, ωστόσο πραγματικά χαμός έγινε μόλις εμφανίστηκαν ο Τζέιμς (με γυαλιά ηλίου δείτε ΕΔΩ!), ο Παππάς, ο Καλάθης, ο Μπουρούσης και φυσικά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Στην συνέχεια όλοι μαζί ανέβηκαν στην ειδική εξέδρα στο κέντρο του γηπέδου και μετά τα «μηνύματα» των Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλου από το μικρόφωνο, ο Νικ Καλάθης σήκωσε τη μεγάλη κούπα του πρωταθλήματος.
 

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού σήκωσε μόνος του τελικά την κούπα, αν και φώναξε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να τον κάνουν μαζί. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων τον… απέφυγε με φοβερή ντρίπλα και την ατάκα «είναι βαρύ για μένα, τώρα είναι η δική σου ώρα»! Έτσι λοιπόν, ο Καλάθης σήκωσε μόνος του την κούπα και στην συνέχεια την έδωσε στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος την… πάσαρε μετά στον «παλιό», Αντώνη Φώτση.

Ακολούθησε η περιφορά της κούπας και τα «όλε – όλε» με την εξέδρα, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που επίσης βρέθηκε στο παρκέ, ευχαρίστησε τον κόσμο και πέταξε το δικό του μετάλλιο στην εξέδρα!!!

Δείτε σχετικό βίντεο:

 











Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags