Facebook Pixel Πράσινο γλέντι! Λουλούδια Γιαννακόπουλου στους παίκτες – Ήπιε από το μπουκάλι με Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-13 02:05:00

Πράσινο γλέντι! Λουλούδια Γιαννακόπουλου στους παίκτες – Ήπιε από το μπουκάλι με Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πράσινο γλέντι! Λουλούδια Γιαννακόπουλου στους παίκτες – Ήπιε από το μπουκάλι με Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φιέστα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο «λουλουδοπόλεμος», τα συνθήματα για το 99’, οι χοροί, τα γυαλιά ηλίου και το ποτό!

Μέχρι τις πρωινές της Τρίτης γιόρτασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, καθώς μετά την φιέστα στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε όλη την ομάδα στο Frangelico!

Το μαγαζί ήταν… κλεισμένο για το Τριφύλλι και από νωρίς είχαν πάρει θέση πάνω στο τραπέζι οι κούπες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος, ενώ στις γιγαντοοθόνες υπήρχε το σήμα του συλλόγου, αλλά και φωτογραφίες από το παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ.

Όλοι παίκτες, τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ βρέθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο μαγαζί, με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Μάνο Παπαδόπουλο, Τσάβι Πασκουάλ και Παναγιώτη Τριαντάπουλο να κάθονται στο πρώτο τραπέζι.

Πολλοί από τους παίκτες εμφανίστηκαν στο μαγαζί με τις εντυπωσιακές κυρίες τους, κάποιοι όπως ο Γκάμπριελ πήγαν με τα μετάλλια, ενώ ο Τζέιμς δεν έβγαλε ούτε στα μπουζούκια τα γυαλιά ηλίου που φόραγε και στην φιέστα, αφού ήθελε να είναι έτοιμος για τη Μύκονο, όπου θα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό από νωρίς, οι φίλαθλοι φώναξαν συνθήματα για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ και το… 99’, ενώ ο Γιαννακόπουλος πέρασε από όλα τα τραπέζια και «έλουσε» με λουλούδια τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι με την σειρά τους ξεκίνησαν έναν μεγάλο… λουλουδοπόλεμο.

Αρκετοί στη συνέχεια έδειξαν τις ικανότητες τους και στον χορό, καθώς οι Μπουρούσης και Φώτσης… έριξαν δύο στροφές για να γιορτάσουν την κούπα, ενώ η κορυφαία στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν ο Μάικ Τζέιμς ήπιε από το μπουκάλι, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
 








 


 



**ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ είναι από το Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags