Ο Ματ Λοτζέσκι αποτελεί ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά για το ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, αφού δεν έχει αποσαφηνιστεί το μέλλον του.

Ο παίκτης παρουσιαζόταν ως «φευγάτος», αφού το συμβόλαιό του τελειώνει και υπήρχε η εκτίμηση ότι θα αποχωρήσει. Τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να επιθυμεί την παραμονή του στον Πειραιά, ωστόσο καταλαβαίνει κανείς ότι το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Μέσα σε όλα αυτά, ο general managerτης Αναντολού, Αλπέρ Γιλμάζ, επιβεβαίωσε τις φήμες που υποστήριζαν ότι η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται να εντάξει  τον Λοτζέσκι στο δυναμικό της!

Ο Τούρκος παράγοντας μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι η Εφές είχε στο στόχαστρό της τον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

«Ενδιαφερόμασταν για τον παίκτη, αλλά δεν είμαστε κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιλμάζ και έδωσε συνέχεια στην υπόθεση, η οποία φαίνεται πως έχει ακόμα μέλλον, ενώ έγινε σαφές πως η τύχη του Λοτζέσκι δεν έχει κριθεί ακόμα.