Facebook Pixel Αυτό είναι το επόμενο "χτύπημα" Γιαννακόπουλου - "Ψήνεται" η μεγάλη ανατροπή για τον παικταρά;
| 2017-07-02 17:50:00

Αυτό είναι το επόμενο "χτύπημα" Γιαννακόπουλου - "Ψήνεται" η μεγάλη ανατροπή για τον παικταρά;

Αυτό είναι το επόμενο "χτύπημα" Γιαννακόπουλου - "Ψήνεται" η μεγάλη ανατροπή για τον παικταρά;

Τί προβλέπει για τη συνέχεια ο "πράσινος" μεταγραφικός σχεδιασμός και πώς μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα για κορυφαίο Αμερικανό άσο; Διαβάστε στο SportDog!

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μεταγραφικός… πυρετός, αφού οι Πράσινοι έκλεισαν τρεις παίκτες (Λεκαβίτσιους, Όγκαστ, Βουγιούκα) μέσα σε λίγες ημέρες.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, η ενίσχυση για το Τριφύλλι δεν σταματά εδώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν στα σκαριά κι άλλες κινήσεις για να συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην περιφέρεια, αφού πρέπει να βρεθεί ο παίκτης που θα πλαισιώσει τους Καλάθη, Παππά και Λεκαβίτσιους στα γκαρντ.

Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή του Μάικ Τζέιμς, αλλά οι αναφορές εδώ και καιρό λένε ότι ο Αμερικάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και πιθανότατα στους Φίνιξ Σανς.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και τα πράγματα παραμένουν ρευστά, με τις επόμενες ημέρες να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο Τζέιμς το σκέφτεται και δεν είναι καθόλου απίθανο να μην πάει τελικά στο ΝΒΑ.

Σε περίπτωση που ο Αμερικανός δεν μετακομίσει στην πατρίδα του, τότε θα απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλες σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς έχει κι άλλες προτάσεις από τη Γηραιά Ήπειρο.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του βραχύσωμου γκαρντ θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις 15 Ιουλίου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποχώρηση Έλληνα άσου από τον
Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags