Facebook Pixel Έκλεισε ο Βουγιούκας στον Παναθηναϊκό - Φέρνει κι άλλη αποχώρηση στους ψηλούς;
| 2017-07-02 19:01:00

Έκλεισε ο Βουγιούκας στον Παναθηναϊκό - Φέρνει κι άλλη αποχώρηση στους ψηλούς;

Έκλεισε ο Βουγιούκας στον Παναθηναϊκό - Φέρνει κι άλλη αποχώρηση στους ψηλούς;

Πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Τριφυλλιού με την προσθήκη του έμπειρου σέντερ; Ποιοι κινδυνεύουν και τα πιθανά σενάρια για αναπροσαρμογές στις θέσεις των ψηλών!

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά ο Ίαν Βουγιούκας θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία επιστρέφοντας στην ομάδα που αγωνίστηκε επίσης το διάστημα 2010-2012.

Πάντως, η συγκεκριμένη προσθήκη ίσως να συνεπάγεται ορισμένες ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρεις σέντερ (Βουγιούκα, Μπουρούση και Όγκαστ), δυο «τεσσάρια» (Γκιστ, Γκάμπριελ) και προσπαθεί να κρατήσει έναν παίκτη που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στο «4» και στο «5», τον Κρις Σίνγκλετον.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Φώτσης θα αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο ίσως να μην είναι ο μόνος από τους ψηλούς που θα αποχωρήσει. Το συμβόλαιο του Γκιστ ολοκληρώθηκε και ακόμα δεν έχει ανανεωθεί, ο Μπουρούσης φέρεται να έχει πρόταση από την Κίνα, ενώ το εγχείρημα της παραμονής του Σίνγκλετον δεν είναι εύκολο, αφού ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο, όμως είναι πιθανό να βρει ομάδα στο ΝΒΑ μέχρι τις 20/7.

Όπως έχουν τα πράγματα, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Πάντως, σε κάθε περίπτωση η απόκτηση του Βουγιούκα προσθέτει βάθος και λύσεις σε κάθε πιθανό σενάριο. Ο Έλληνας διεθνής είναι καθαρός σέντερ και μπορεί είτε να δημιουργήσει μια δυνατή τριάδα με τους Μπουρούση και Όγκαστ είτε να αναλάβει τον φετινό ρόλο του «Μπουρού» σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Αντίστοιχα, η ικανότητα του Όγκαστ να προσφέρει και στο «4» θα μπορούσε να καλύψει μια πιθανή αποχώρηση του Σίνγκλετον ή του Γκιστ. Φυσικά, το ιδανικό σενάριο για τον Τσάβι Πασκουάλ θα είναι να μείνουν όλοι ούτως ώστε να έχει στα χέρια μια πανίσχυρη και ταυτόχρονα ιδιαιτέρως ευέλικτη frontline με έξι παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε ποικίλα σχήματα ανάλογα με τις ανάγκες των κάθε αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags