Σε παίκτη έκπληξη φαίνεται πως κατέληξε ο Παναθηναϊκός για… αντι-Τζέιμς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πράσινοι είναι… μία ανάσα από την απόκτηση του Μάρκους Ντένμον!

Ο πρώην παίκτης της Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα αποτελεί την επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ για την θέση «2», ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, σημειώνει πως θα υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2019, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια!

 


Ο Ντένμον έχει πολύ καλό βιογραφικό, καθώς παρότι αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2012 στο κολέγιο του Missouri, έχει πλούσια εμπειρία από την Ευρώπη, αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Σαλόν, την Τόφας, την Μπρίντιζι, την Ιστανμπούλ και την Γκαζιάντεπ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που μπορεί να παίξει και ως πλέι μέκερ και έχει επιλεγεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Νο. 59 του draft του 2012, πέρυσι είχε 15,9 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Δείτε τον:

.