Facebook Pixel "Αφηνιασμένος" ο Δημήτρης - Παίρνει φόρα και χτυπάει NBAερ που έχει παίξει σε Μπάρτσα, Μακάμπι
| 2017-07-18 13:15:00

"Αφηνιασμένος" ο Δημήτρης - Παίρνει φόρα και χτυπάει NBAερ που έχει παίξει σε Μπάρτσα, Μακάμπι

"Αφηνιασμένος" ο Δημήτρης - Παίρνει φόρα και χτυπάει NBAερ που έχει παίξει σε Μπάρτσα, Μακάμπι

Τα σπάει ο Γιαννακόπουλος και φαίνεται να μην σταματά κυριολεκτικά. Διαβάστε ποιον έχει σχεδόν... stand by από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, για να ενισχύσει το ρόστερ του εξάστερου.

Μετά την "τρελή" πρόταση προς τον Κρις Σίνγκλετον προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει... πλώρη και για "3άρι" - έκπληξη από τον μαγικό κόσμο του NBA.

Οι Πράσινοι θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο την επιστροφή του Γιόνας Ματσιούλις στην ομάδα, όμως όπως είπε και ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, η Ρεάλ δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει.

Έτσι, λοιπόν, το "τριφύλλι" θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον παίκτη για την θέση "3", στην οποία υπάρχει ήδη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κέι Σι Ρίβερς.

Η μία επιλογή είναι γνωστή και αφορά στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και αυτή τη στιγμή παραμένει χωρίς ομάδα.

Αν, όμως, αύριο στην γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ περάσει η επιλογή του 7ου ξένου στα ρόστερ των ομάδων της Basket League, τότε ο Παναθηναϊκός θα σταφεί σε περίπτωση Αμερικανού σμολ φόργουορντ.

Μάλιστα, το όνομα που έχει, ήδη, ακουστεί -μεταξύ άλλων- είναι αυτό του Άλαν Άντερσον, που είναι γνωστός στα ευρωπαϊκά γήπεδα από το πέρασμά του από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα.

Ο 34χρονος αγωνίστηκε πέρυσι στο ΝΒΑ με την φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς και σε 30 ματς είχε 2,9 πόντους ως μέσο όρο.

Το θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Άντερσον έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί για χρόνια σε υψηλό επίπεδο, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ, όπου πρωτόπαιξε το 2005.

Δείτε τον σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags