Ως γνωστόν, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνέτριψε τα κορίτσια του «τριφυλλιού» κερδίζοντας το περασμένο Σαββάτο στο κλειστό της Γλυφάδας με 102-29. Κι όλα αυτά με την ομάδα του Παναθηναϊκού να απαρτίζεται κυρίως από νεάνιδες.
Στις τάξεις της «πράσινης» ΚΑΕ επικράτησε μεγάλη δυσαρέσκεια για όλα όσα συνέβησαν, ιδίως από τις δηλώσεις του Κώστα Μίσσα. Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να προσκαλέσει επίσημα την ομάδα των γυναικών στο ντέρμπι της Δευτέρας (29/1) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμβολική κίνηση αφού ενόχλησε τους πάντες η αντιμετώπιση που είχαν στο ματς της Γλυφάδας. Μάλιστα, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού θα καθίσουν και σε περίοπτη θέση, ακριβώς πίσω από τον πάγκο της ομάδας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο