Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλάθης: «Ευχαριστώ τον Θεό…»!
| 2018-01-26 00:20:00

Καλάθης: «Ευχαριστώ τον Θεό…»!

Sportdog Team
Καλάθης: «Ευχαριστώ τον Θεό…»!

Τι δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πήρε δραματική νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ζαλγκίρις χάρη σε buzzer-beater του Νικ Καλάθη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 94-93 με καλάθι σε νεκρό χρόνο.

Ο ήρωας του Τριφυλλιού ανέφερε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να προλάβω να σουτάρω. Προσπάθησα να βρω ένα σουτ και τελικά τα καταφέραμε. Δεν μπορούσα να σκοράρω στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις είναι καλή ομάδα, μας δυσκόλεψε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Στη συνέχεια, μίλησε και στην κάμερα της NOVA: «Είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Είδα πόσο χρόνο είχε το χρονόμετρο. Ήταν η ευκαιρία μου να βάλω ένα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου. Είχα χάσει πολλά σουτ, αλλά μπήκε αυτό που έπρεπε. Ευχαριστώ το Θεό που μπήκε. Στην Εuroleague, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Ήταν ανεπίτρεπτο που δεχθήκαμε ένα μεγάλο σερί και τους αφήσαμε να πάρουν αυτοπεποίθηση».

Για το έργο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ζαλγκίρις, τόνισε: «Η ομάδα που έχει χτίσει μου θύμιζει τον ίδιο. Η αίσθηση που έχει για το παιχνίδι είναι μοναδική και έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και θα συνεχίσει να βελτιώνεται». 

Για τη δύναμη του ΟΑΚΑ, απάντησε: «Όταν έχουμε τον κόσμο μας μαζί, αποκτούμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε καλύτερα, βρίσκουμε ρυθμό και ενέργεια. Μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags