Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρόβλεψη Μπλατ για το F4 της Ευρωλίγκας! Τι… βλέπει για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και Ρεάλ;
| 2018-03-07 18:22:00

Η πρόβλεψη Μπλατ για το F4 της Ευρωλίγκας! Τι… βλέπει για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και Ρεάλ;

Sportdog Team
Η πρόβλεψη Μπλατ για το F4 της Ευρωλίγκας! Τι… βλέπει για ΠΑΟ-Ολυμπιακό και Ρεάλ;

Ανατρεπτική άποψη από τον έμπειρο κόουτς!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στα φαβορί για το Final Four της Euroleague και τόνισε πως θεωρεί Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό βασικούς υποψήφιους για μία θέση στο Βελιγράδι και μάλιστα τους βλέπει... πιο μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κόουτς της Νταρουσάφακα δεν προπονεί ομάδα της Euroleague φέτος, αλλά η άποψή του έχει πάντα μεγάλη βαρύτητα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τον τίτλο, ενώ έχει δουλέψει και στο ΝΒΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό περιοδικό «Ribaund», ο Μπλατ ρωτήθηκε για τα φαβορί της Euroleague και αποκρίθηκε σχετικά: «Η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έχουν μία σταθερή δομή και δύο εξαιρετικούς προπονητές. Δεν έχουν προβλήματα διάρκειας και χημείας, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Βλέπω επίσης τις δυο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να είναι υποψήφιες για το Final Four. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη, νομίζω πως είναι μισό βήμα πίσω από αυτές τις τέσσερις ομάδες για μία θέση στο Final Four».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags