Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό φοβάται ο Σάκοτα για Final 4 – Η κρίση και η διακοπή
| 2018-04-12 20:13:00

Αυτό φοβάται ο Σάκοτα για Final 4 – Η κρίση και η διακοπή

Sportdog Team
Αυτό φοβάται ο Σάκοτα για Final 4 – Η κρίση και η διακοπή

Ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει προβληματισμένος ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης.

Το διάστημα μακρυά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις φοβάται ο Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Final 4. Βλέπετε θα υπάρξει διακοπή στα πλέι οφ και ο τεχνικός της Ένωσης προβληματίζεται για την ετοιμότητα των παικτών του, για τους οποίους παραδέχτηκε ότι είχαν μία... κρίση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του Novasports μετά την κλήρωση του Basketball Champions League:

Για την ευκαιρία της ΑΕΚ στο Final-4: «Είναι ένα όνειρο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο, οπότε κάθε ευκαιρία πρέπει να την βλέπουμε σοβαρά».

Για την Μούρθια: «Δεν είχα την πρόθεση να ξεχωρίσω κάποια ομάδα, αν και σκεφτόμουν κάθε μία ξεχωριστά. Όταν το σκεφτείς βάσει αποτελεσμάτων θα πεις ότι η Μονακό και η Λούτβισμπουργκ είναι καλύτερες ομάδες. Το πιο εντυπωσιακό πέρασμα στ Final-4 το έκανε η Μούρθια, εμείς δεν περάσαμε εύκολα. Η Μούρθια είναι πιο πίσω από τις άλλες δύο, αλλά αντιπροσωπεύει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα –ίσως το καλύτερο- και ένα στιλ που δεν μας ταιριάζει πολύ».

Για την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα: «Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, που ζω στη χώρα και είμαι υπερήφανος καμία φορά και ως Έλληνας. Όταν μιλάω στο εξωτερικό για την Ελλάδα, μιλάω με αγάπη. Εννοείται και για τη δουλειά. Τη θεωρώ επιτυχημένη, όχι μόνο λόγω τροπαίων, αλλά και πολλών παικτών που συνεργαστήκαμε και έκαναν μεγάλη καριέρα. Με όλα αυτά μαζί νιώθω ευλογημένος».

Για τη συγκέντρωση των παικτών ενόψει του Final-4: «Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα χθες, σίγουρα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, βρισκόμαστε στα κάτω μας. Είχαμε ένα άδειασμα και είχαμε το Πάσχα. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Όλα αυτά πρέπει να τα βελτιώσουμε ενόψει του Final-4, με αρχή να κερδίσουμε το επόμενο ματς, για να φτιάξουμε το κλίμα. Σχεδιάζουμε την προετοιμασία, θα παίξουμε ένα ή δύο φιλικά ματς. Πιστεύω ότι το μυαλό έχει περάσει μια κρίση και σιγά σιγά θα συνέλθει η ομάδα. Δεν ξέρει κανείς αν θα είναι αρκετό. Στα Final-4 δεν μετράει τι κάνεις όλη τη χρονιά, αλλά η απόδοση της στιγμής. Όπως και η Μούρθια, που δεν είχε κάνει τέτοιες εμφανίσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορεί να είναι καλύτερο για τις ομάδες που δεν σταματάνε τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, μέχρι την έναρξη του Final-4».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags