Facebook Pixel "Δουλειά και προσήλωση στις λεπτομέρειες"
| 2011-08-15 00:35:00

"Δουλειά και προσήλωση στις λεπτομέρειες"

"Δουλειά και προσήλωση στις λεπτομέρειες"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από την Ιταλία δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε πλασματικό το τελικό -9, αλλά στάθηκε σε τομείς που η Εθνική πρέπει να βελτιωθεί. 

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, καθώς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε η ομάδα αντεπεξήλθε, έμεινε στο παιχνίδι και προσπάθησε σε κάθε σημείο του αγώνα. Η διαφορά στο τέλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πλασματική με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, αλλά θα ξαναπούμε για μία ακόμη φορά, ότι το αποτέλεσμα σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν μας ενδιαφέρει.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είχαμε κάποια πολύ καλά σημεία, είδαμε βελτίωση σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, όπως σε κάποια άλλα θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Χρειάζεται δουλειά στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας και προσήλωση στις λεπτομέρειες», τόνισε ο Ηλίας Ζούρος.

Η ελληνικά αποστολή επιστρέφει από την Ιταλία τη Δευτέρα και η επόμενη προπόνηση-επί αθηναϊκού εδάφους πλέον-θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags